Denne uken har vi laget mat sammen med barna på tur og ute i barnehagen. Barna har vært med på å tilberede maten og kutte opp grønnsaker og fisk. Vi ønsker at barna skal få oppleve matglede og matkultur. Og oppleve gleden ved å lage mat ute. Ved at barna deltar i matlagingen og spiser den samme maten, skaper det et fellesskap barna imellom. Og det blir mer spennende å smake på nye retter.
![]() |
| Havregrøt kokt på bål |
![]() |
| Grøt med banan og bær |
![]() |
| Maten ble spist i gapahuken |
![]() |
| Dessert: banan med mørk sjokolade stekt på bål |
![]() |
| Barna kutter grønnsaker til wok |
![]() |
| wok med laks og grønnsaker stekt på bålpanne |
![]() |
| Bacon stekt på bål |
![]() |
| egg stekt på bål |
![]() |
| egg og bacon smaker godt på tur |
| Her lages det fiskepinner fra bunnen av |
| fisken rulles i mel, egg og geriljermel |













Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar