torsdag 24. mai 2018

Skolegårdsbesøk og Eldar og Vanja show onsdag 23 mai
Onsdag var vi på skolegårdsbesøk på Nesøya skole. Det var vårt femte skolebesøk denne våren, og vi har enda to skoler til vi skal på. Det å ta med alle barna til hver enkelt skole er noe vi nå har gjort i mange år, og som vi har god erfaring med. Barna våre sogner til mange forskjellige skoler, og det er hyggelig å vise vennene sine hvilken skole man skal begynne på. 
Det kommer mange fine kommentarer, som er fine å ha med seg på veien mot første skole- og SFO- dag: "Å så fine husker det var her". For en fin fotballbane". "Du er heldig som får klatrevegg på skolen"

Selve reisen til skolen er også spennende. Vi går nye veier og vi kjører buss og trikk nye steder. Det er alltid noen som kjenner seg igjen på veien også: "Å her kjører vi når vi skal til Vikersund." "Detter er veien til min bestemor". vi blir godt kjent i Bærum kommune, og denne gangen også i Asker. 

Vi er gode venner, og det er hyggelig å holde
hånden på bussen mot nye opplevelser Det ble mål !Zippline var veldig populært.
Det var bare å stille seg i kø igjen etter endt tur.

Flott håndball og basket bane.Etter å ha vært i skolegården en times tid, gikk turen videre tilbake til Sandvika. Der skulle vi se på og oppleve Eldar og Vanja show, sammen med over 1000 andre skolestartere.

Da vi gikk av bussen kom en mor å overrasket oss. Hun ville være med på show, og hadde med is til alle. Det smakte godt i varmen.


Vel framme på Kalvøya, fant vi oss en fin plass foran scenen, og opp på scenen kom brannkonstabler, som i dag var skuespillere alle sammen. 

Vi sang og danset, og så begynte skuespillet. Det var veldig morsomt, for Eldar er så tullete. 

I en av scenene ringte Vanja etter brannbilen og det kom kjørenede en ekte brannbil med sirener.

Showet ble avsluttet med at det kom en brannbåt som sprutet vann. Da var vi gått bort til stranden, for å gå på do og slappe litt av iskyggen av et tre. 


Etterhvert fikk vi besøk av 5 svaner. De var ikke redde, og vi var litt redde. Vi fikk sett nøye på de. De hadde virkelig store svømmeføtter og vi så at de var merket. Vi talte hvor mange de var og vi så på fargen, at noen av de ennå var barn, for de var ikke blitt helt hvite. Vi så at de spiste brødskiver, som de først måtte bløte i vann og mye mer. Vi fikk masse førstehåndserfaring med svaner denne dagen. Det var ikke planlagt, men det er det som er så fantastisk med å være ute i naturen. Vi lærer noe nytt hver dag, bare ved å være nygjerrige og ta oss tid.  Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar