torsdag 16. mai 2019

Ekorn og harenes dugnadsuke

Med våren var det også tid for en ny dugnadsuke. Her jobber barn og voksne sammen for å gjøre det fint rundt oss. Vi rydder, raker, koster og vasker. Gjennom å være med og gjøre selv erfarer barna hvordan vi kan ta vare på det vi har rundt oss, både tingene våre og naturen. Dette henger tett sammen med bærekraftig utvikling som er et fokus hos oss. 
 Vi vasker båten, så den blir ren og pen.
 Sykkelen trenge også en vask, nå blir den fin.


Når dugnadsuken er over, og vi har jobbet og gjort området vårt fint, feirer vi det med dugnadsfest! Da har vi stasjoner med forskjellige gøyale leker.
Barna venter spent i kø når boksene stables oppå hverandre.
                                                   Vi kaster tennisballer på bokser. Heia!

                                                     Og det er veldig gøy når vi treffer! Vi venter på tur, heier på                                                                   hverandre og gleder oss sammen når venner treffer:-)


Vi kaster ringer, og når stokkene velter, stabler vi dem opp igjen. Barna kaster sammen og hjelper hverandre med å stable og å hente ringer. Dugnadsuken inviterer til samarbeid både når vi vasker og ordner, og når vi har fest. Når vi gjør ting sammen blir det ikke bare lettere, men også mye morsommere, og vi får verdifulle opplevelser og minner som vi kan snakke om og glede oss over også senere.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar