torsdag 7. januar 2021

Ski- og akedag på Gaupe og Bjørnegruppen.

Torsdag 7. januar arrangerte vi ski- og akedag i barnehagen. Etter ferien var det flere barn som ville ha med ski, tydeligvis hadde flere gått skiturer i ferien og noen hadde til og med fått nye ski! 

Ifølge Korona-trafikklyset er vi for tiden i rødt nivå, og det betyr for oss at vi må holde oss mye utendørs. Da passer det bra med en skidag! Vi møtte opp i Arboret og mange hadde allerede da på seg skisko og var klare. Vi fylte en pulk med det vi trengte og begynte å bevege oss ned mot golfbanen. Det er godt å ha sterke venner som kan dra deg på akebrettet hele veien til golfbanen! 

Golfbanen tilbyr flater og små utforbakker, noe som er perfekt på skileik. For de som ville ake, var det en litt brattere bakke som gir god fart utover sletta. Det finnes også et skur med sitteplasser, som gjorde skifting til skisko mye enklere! 

Det er litt ulikheter på ferdighetene barna har på ski. Derfor er det strålende at barna hjelper hverandre til å bli bedre! flinkere!                                                                             

 

 
Her står vi på toppen av utforbakken og vurderer hvilken løype man skal ta! Det ble en veldig fin formiddag med masse aktivitet og moro!


Etter skidagen trengte vi å få varmen tilbake og tuslet tilbake i barnehagen for å drikke kakao og spiser lunsjen vår :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar