torsdag 21. juni 2018

Matuke for gauper og bjørner


Denne uken har vi laget mat sammen med barna på tur og ute i barnehagen. Barna har vært med på å tilberede maten og kutte opp grønnsaker og fisk. Vi ønsker at barna skal få oppleve matglede og matkultur. Og oppleve gleden ved å lage mat ute. Ved at barna deltar i matlagingen og spiser den samme maten, skaper det et fellesskap barna imellom. Og det blir mer spennende å smake på nye retter.

Havregrøt kokt på bål


Grøt med banan og bær

Maten ble spist i gapahuken


Dessert: banan med mørk sjokolade stekt på bål





Barna kutter grønnsaker til wok


wok med laks og grønnsaker stekt på bålpanne


Bacon stekt på bål

egg stekt på bål

egg og bacon smaker godt på tur



Her lages det fiskepinner fra bunnen av

fisken rulles i mel, egg og geriljermel



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar