torsdag 31. oktober 2019

Aktivitetsdag + turer med Revegruppen. .

Hei alle sammen! Nå begynner det å bli en stund siden siste blogg-innlegg, så her kommer en haug med bilder fra det vi har holdt på med i barnehagen siden sist.


Aktivitetsdag!

11 oktober hadde vi aktivitetsdag i barnehagen. Vi fant fram tradisjonelle leker som potetløp, boksekast, bowling m.m og hadde en utrolig morsom dag ute! Sammen med resten av barna på Loftet fikk alle prøve seg på de forskjellige stasjonene, og resultatet ser du her.

Fallskjerm, med og uten ball.
Potetløp!


 Boksekast. Flere klarte å få ned alle boksene på sine tre kast!
Bowling

 Ikke alle bruker bandykølle for å få ballen i mål..                                 Bilder fra diverse turer vi har vært på.Det blir fort varmt i lavvoen hvis vi fyrer i ovnen. 

Snekring er veldig populært på Gaupeplassen. 

Vi har fått opp en taubane på Gaupeplassen. Noen vågale sjeler setter utfor.


Vi trives godt i Arboret og gapahuken der. Kort, med utfordrende vei for å komme seg dit, men belønningen er en flott, åpen skog som tilbyr masse lek og moro. Vi har interessert oss for bladene nå om høsten, og dette er noe av det vi har funnet på tur. Kan du se hva som ikke hører hjemme blant bladene?                                      Dumper en del bilder fra forskjellige situasjoner :)Hilsen store og små på Rev!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar