mandag 13. mars 2023

Skidag med gauper og bjørner på golfbanen

Vi har vært heldig med supert vær hittil i mars, og det må utnyttes til det fulle! En torsdag satte vi alle møter på vent, og dro på dagstur til golfbanen! Ingen angret på den avgjørelsen.

Pulken pakket og klar med ski og sitteunderlag. Barna drar, og de voksne heier dem fram!

Ved gården fant vi et skyggeparti med kanskje "verdens glatteste is". Med skisko blir det ekstra glatt erfarte vi. Noen kunne sikkert holdt på hele dagen her, for det var så gøy! Balansen ble virkelig utfordret, og mange kule skitriks ble oppfunnet denne dagen.

Stien før stien. Her ville noen barn prøve seg med skiene på, mens andre vurderte det best å vente litt. De fikk selv ta avgjørelsen, og erfare hvordan ulik snø og spor påvirket skiopplevelsen.

Her var det ufordrende snøforhold. Dype fotspor, smale ATV-spor, og snø som man gikk litt igjennom. Ikke lett! Heldigvis var det ledige hender hos de voksne.

Endelig fremme ved golfbanen, der vi oppdaget helt nypreparerte spor! Vi er heldige! I bakkant ser dere pausehytta der vi spiste maten vår og kjente varmen i solveggen. På vei ned dit var det en perfekt slak bakke der det ble gått mange runder opp og ned både før og etter lunsj.

Etter lunsj bega vi oss ut på selve "RUNDEN", rundt hele golfbanen. Der var det topp stemning, pågangsmot og barn som hjalp hverandre og støttet hverandre både opp og ned bakker=)

Er det en drøm? Neida, bare en nesten vanlig dag i Øverland Barnehage.

Noen glipptak og fall på rumpa ble det, men det er sånn vi lærer og utvikler oss. De voksne oppmunterer barna til å prøve selv, og hjelpe hverandre dersom det trengs. Det begynner de å bli veldig gode til nå!

Vi suser avsted! Her er det en gjeng som skal møte en annen gruppe barn som går runden for andre gang!

Men tilbake skal vi og, og da er det bare oppover. Jammen godt vi har gode venner som vi kan prate med og samarbeide med. Makan til herlig gjeng å være på tur med skal du lete lenge etter. Vi gleder oss til neste gang!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar