tirsdag 27. februar 2018

Skikarneval

Skikarneval i Øverland 

Februar er karnevalstid, og dermed valgte vi nok et år å gjenta suksessen med og ha skikarneval. Med masse snø og spennende skiløyper var vi klare for en annerledes dag i barnehagen. I forveien snakket vi om ved lunsjbordet hva vi ville kle oss ut som, og hva vi hadde kledd oss ut som på det forrige karnevalet. 

Da dagen endelig kom var det mange barn med morsomme og kreative kostymer som ble levert i barnehagen. Vi gikk ut i skiløypene, som på forhånd var laget og i tog etter hverandre. Det var flere forskjellige oppgaver og leker som barna fikk prøvd ut underveis i løypen. Det var blant annet stafett med kosedyr, ertepose kasting i bøtte og memory spill der barna skulle huske ting de hadde sett underveis i skisporet. Barna gikk denne løypen flere ganger og var stolte over egen innsats både underveis og i etterkant. De viste glede ved å gå rundt i sporet og å gjøre oppgaver, vente på hverandre og se hvor mange erteposer de klarte kaste i bøtten. 


Etter skirennet gikk vi tilbake til barnehagen for å synge om de ulike kostymene som var representert på Loftet og vi skulle slå katta ut av sekken. Her var det mange sterke vesener som ville slå hull på sekken og se hva som var innholdet. Ikke alle fikk prøve å slå før godsakene rant ut av posen.
Det ble en bra og annerledes dag for store og små. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar